Hledáte způsob, jak ušetřit? Zaregistrujte se a využijte extra slevu 3% na celý nákup (platí na nezlevněné zboží).

Naklepávací ocelové závaží na plechové disky 10g/ 100ks

 
  • 1 z 4
 

Naklepávací ocelové závaží 10g/100ks je určeno pro vyvažování ocelových kol s ochrannou polymerovou vrstvou.

Dostupnost Momentálně nedostupné
Měrná cena 210 Kč / 1 ks
Cena 173,55 Kč bez DPH
210 Kč
Kód produktu 9957
Kategorie Naklepávací pro hliníkové disky
Záruka 2 roky
 

Závaží je určeno k vyvažování kol s ocelovým ráfkem. Využijete jej při vyvažování kol pro osobní automobily, SUV nebo dodávky. Závaží připevněná na okraj ráfku jsou efektivním způsobem, jak kompenzovat dynamickou nevyváženost. Naklepávací závaží je vyrobeno z oceli a je výbornou náhradou olověných závaží, jejichž použití na vyvažování kol (u vozidel s celkovou hmotností do 3,5 tuny) je v EU zakázáno.

PRECIZNÍ PROVEDENÍ

Na výrobu závaží byla použita kvalitní slitina oceli. Ocelové závaží zajišťují správnou hmotnost a efektivně usnadňují přesné vyvážení kol.

PEVNÝ DRŽÁK

Ocelový držák závaží se neprohýbá a umožňuje pevné připevnění závaží k ráfku. Použití kladiva s plastovým uzávěrem pro zatloukání sníží zpětný efekt nářadí při úderu do závaží. Díky tomu bude zatloukání ocelových závaží stejně snadné jako v olověném či zinkovém provedení.

POLYMERNÍ VRSTVA

Polymerová vrstva chrání před poškrábáním, zabarvením a oděrem závaží. Závaží zakončená polymerovou vrstvou jsou odolná vůči soli a vlhkosti.

PRO ocelové RÁFKY

Ocelové závaží jsou určena k vyvažování ocelových ráfků osobních automobilů, terénních vozidel a dodávkových vozidel.

SPECIFIKACE

Materiál: ocel

Základní hmotnost: 10 g

Množství v balení: 100 ks

Podobné produkty

Hmotnost 1 kg
Barva závaží Grey (šedá)
Materiál závaží Ocel
Typ disků Plechové disky
Váha dílku 10g
Počet kusů závaží 100ks
Typ závaží Naklepávací závaží

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: